zaterdag 12 september 2015

Doe mee en deel op 19 september je ideeën om Brugge de voedselhoofdstad van België te maken:

We willen echt zoveel mogelijk Bruggelingen betrekken en ideeën verzamelen rond oa voedselverlies, je kan per thema inschrijven. 

Inschrijven voor de 14e september via https://www.brugge.be/duurzamevoeding

Op zaterdag 19 september stelt Brugge haar duurzame voedselstrategie voor. Het doel: concrete ideeën verzamelen om deze strategie in actie om te zetten. Hierbij wil de stad een divers publiek uitnodigen: voedselproducten, horecahouders, landbouwers, verenigingen en allerhande projecten rond stadslandbouw, korte keten en voedselverlies.

De dag is ingedeeld op basis van de vier thema’s. Per thema is er een inleiding waarin een expert de strategie en zijn visie voorstelt. Dan wordt het woord gegeven aan de aanwezigen: welke acties kunnen we in praktijk uitvoeren? Je bent niet verplicht aan alle discussies deel te nemen. Kom voor je favoriete thema’s en help ons de stad te hertekenen aan de hand van jouw ideeën en visie!

programma_
9.40 u. Onthaal
10.00 u. Inleiding
10.20 u. voedselverlies
11.40 u. Korte keten
12.45 u. lunch
13.45 u. fairtrade
15.05 u. stadslandbouw
16.45 u. conclusie

Tijdstip: zaterdag 19 september, 10-17u. (onthaal vanaf 9u40)
Locatie: Wijkcentrum Xaverianen, Xaverianenstraat 1, Sint-Michiels. Lunch voorzien.
Inschrijven voor 14 september via www.brugge.be/duurzamevoeding

Info: dienst leefmilieu, Walweinstraat 20, 8000 Brugge leefmilieu@brugge.be t 050 44 83 44
https://www.brugge.be/brugsfoodlab

Geen opmerkingen:

Een reactie posten